Actualitate

Caravana simpozioanelor de iarnă BASF a ajuns si la Giurgiu: Bursa profitabilității, o lume interesanta pentru fermieri

Experții BASF au ajuns la Giurgiu, unde au explicat în fața a sute de fermieri profesioniști cum se pot utiliza la maximum avantajele oferite de tehnologiile și produsele de ultimă generație pentru protecția plantelor. Dar un business agricol nu se oprește la recoltare, iar profiturile se pot genera inclusiv prin valorificarea recoltelor la bursă. Tocmai de aceea, pe scenă au urcat și specialiști în trading, care le-au dat fermierilor sfaturi pentru a avea mai mult succes în această direcție.

La eveniment au participat Secretarii de Stat in Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Gheorghe Ștefan si Emil Dumitru, prefectul județului Aneta Matei, directorul Direcției pentru Agricultura a Judetului Giurgiu Petra Ochișor și directorul APIA Giurgiu, Carmen Miron Urâtu.

Participantii au avut parte de o prezentare aparte, profesionista am spune noi,pătrunzand în lumea fascinantă a jocurilor de bursă, afland împreună date importante despre produsele BASF, dar și informații utile depre cum să conducă o afacere într-un mod cât mai profitabil. Și, nu în ultimul rând, participanții au avut ocazia să liciteze la bursa profitabilității, la fel ca un broker profesionist, luând în considerare numeroși factori și variabile, într-o competiție antrenantă pentru profitabilitate maximă.

M. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!