Actualitate

Dan Motreanu, presedinte PNL Giurgiu: "Bani din PNDL pentru județul Giurgiu. Minciuna, manipularea și știrile false, singurele arme ale liderilor PSD."

Ca raspuns la știrile false, singurele arme ale liderilor PSD, liderul PNL Giurgiu, Dan Motreanu a precizat urmatoarele: “Plățile pentru proiectele PNDL continuă. 600 de milioane de lei au fost plătite de Ministerul de Resort, numai în această săptămână, pentru mai mult de 1.000 de proiecte.

În județul Giurgiu au fost finanțate 14 proiecte în valoare de aproximativ 11 milioane de lei, inclusiv pentru Primăria Giurgiu și Consiliul Județean, unde a fost alocată cea mai mare sumă de bani. Localitățile din județ care au primit bani prin #PNDL în această tranșă de finanțare sunt: Bucșani, Florești Stoenești, Găiseni, Greaca, Hotarele, Malu, Oinacu, Bolintin Vale, Stănești, Vărăști. Sumele alocate reprezintă plata facturilor pentru lucrările efectuate în luna noiembrie 2019.

Liderii PSD din Giurgiu să nu îi mai mintă pe români! Guvernul nu va opri plățile proiectelor derulate prin PNDL, dar va verifica în continuare temeinic ca banii să fie alocați și decontați corect, nu pe lucrări închipuite. PNL nu va accepta să plătească din banii românilor lucrări care există doar pe hârtie, dar în realitate nu au fost efectuate niciodată, așa cum a reieșit, din păcate, în urma controalelor Ministerului. Nu tolerăm decontările false! PNL guvernează transparent, asumat și responsabil strict pentru interesul cetățenilor.

Acolo unde proiectele s-au derulat corect pentru dezvoltarea localităților și bunăstarea românilor plățile continuă fără probleme. Nu vă lăsați păcăliți de liderii PSD, care instigă la ură și mint fără rezerve. Informați-vă corect!

Toate datele privind plățile din PNDL sunt publice și pot fi verificate pe site-ul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației”.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Alex 28 ianuarie 2020 at 22:34

Domnilor, faptul ca PSD a furat timp de 30 ani non stop nu e un secret. Dar voi ati venit cu promisiunea ca schimbati tara in bine. Tot ce vad e ca pensiile nu vor fi crescute cum sa promis, salariul minim ramane si mai minim iar tara pare ca a saracit.
Poi pe ce informatie v ati bazat promisiuniile?

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!