Social

Caz ca-n filme: Polițiștii au prins doi bucureșteni care au vrut să păcălească un bărbat din Ogrezeni

politieTotul s-a întâmplat pe 27 decembrie, când oamenii legii au fost alertați de un bărbat din Ogrezeni. El a sunat la 112 să anunțe un apel primit de la un bărbat. Acesta din urmă s-a prezentat ca fiind prietenul fiului său care lucrează in Italia. Bărbatului din Ogrezeni i-a spus că tânărul a lovit cu maşina un copil si este in arestul Poliţiei, iar pentru a rezolva problema trebuie sa plătească 3000 euro.
Cei de la Poliția Giurgiu anunță, printr-un comunicat, că a fost organizat un flagrant în zona unei instituţii din comuna Ogrezeni. Astfel, în ziua respectivă, în jurul orei 15.30, la locul stabilit, a oprit o mașină Renault în care se aflau șoferul și o femeie. La apariția bărbatului din Ogrezeni, din autoturism a coborât femeia care a intrat în discuție cu acesta. La scurt timp, tânăra s-a întors la mașină, încercând să fugă.
“Autoturismul a fost blocat de poliţişti, iar cele două persoane au fost conduse la sediul Postului de Poliţie Ogrezeni, pentru stabilirea identităţii şi cercetării acestora”, se arată în comunicat.
Cele două persoane au fost identificate ca fiind, D. V., de 26 ani, şi conducătorul auto D. S., de 28 ani, ambii din Bucureşti. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că D. V. nu a primit suma de bani solicitată de la reclamant care,  prin comportamentul său, a dat de bănuit că este organizat un flagrant.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru tentativă la infracţiunea de înşelăciune.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!