La zi Sport

Ce activităţi vor avea loc, anul acesta, la Aerodromul Comana?

aerodromFestivaluri, ateliere de aeronautică şi alte activităţi speciale. 2014 va fi un an bogat în evenimente la aerodromul privat de la Comana.
Cei care îl deţin, Marian Cojocaru şi Irina Cojocaru anunţă că prima acţiune va avea loc între 1 şi 2 martie, fiind vorba despre Festivalul de Zbor „Mărţişor”, ediţia a II-a.
În mai, iubitorii de sporturi extreme sau doar curioşii sunt invitaţi la cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Zbor şi Sport Extrem 2014. Evenimentul se va desfăşura între 16-18 mai.Aerodrom Comana - evenimente 2014 (1)
Pe 1 iunie, va fi dat startul unei activităţi speciale denumite „Îndeplineşte-ţi visul”, ajunsă la ediţia a III-a. Este vorba despre o zi întreagă cu ateliere de aeronautică pentru tineret şi competiţii sportive pe echipaje.
Luna septembrie, între 5 şi 7, va aduce la aerodromul Comana cea de-a IV-a ediţie a competiţiei „Cupa Neajlovului”, fiind vorba despre un concurs de zbor pentru avioane ultrauşoare.
În final, pe 26 decembrie 2014, Moş Crăciun va sosi la Aerodromul Comana cu paramotorul, împărţind daruri copiilor care vor participa la evenimentul denumit „Ho-Ho-Ho din paramotor”.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!