Sport

Cea de-a VII-a ediţie a Festivalului de Zbor şi Sport Extrem va aduce la Giurgiu zeci de piloţi din Bulgaria, Olanda, Franţa sau Israel

Piloţi din mai multe ţări vor oferi, timp de trei zile, la Aerodromul Comana, un show aerian pe cinste! A venit timpul pentru cea de-a 7-a ediţie a Festivalului Internaţional de Zbor şi SportE, ce se va desfăşura în acest week-end.

Cei de la Aeroclub Moto Fly Ro, organizaţie care deţine aerodromul de la Comana, spun că vor ca Sărbătorile recente să se încheie, la Giurgiu, apoteotic. Şi cum poate fi mai indicat decât printr-un spectacol aerian, ce va ţine trei zile, şi care va reuni zeci de piloţi, care vor zbura la Comana, între 10 şi 12 mai.

Atracţia principală va fi, fără îndoială, paramotorul creat de renumitul sportiv Marian Cojocaru, cel care este şi preşedintele Clubului Sportiv Moto Fly Ro. Cu acest aparat de zbor, Marian Cojocaru, în februarie anul acesta, a transportat în zbor alimente şi medicamente sinistraţilor din judeţul Buzău, în condiţii meteo nefavorabile pentru alte aeronave.

Un aspect demn de reţinut este că cei din public vor putea la rândul lor să zboare cu aparatele prezente la festival, iar preţurile, mai spun organizatorii, vor fi promoţionale.

Aşadar, giurgiuvenii sunt aşteptaţi la aerodromul de la Comana, în perioada 10-12 mai, intrarea fiind liberă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!