Actualitate

CEA MAI MARE RETEA DE TRAFICANȚI DE MIGRANȚI ANIHILATĂ DE POLITISTII BCCO BUCUREȘTI. 300 DE PERSOANE TRAFICATE


Astăzi, polițiștii BCCO București au descins la membrii unui grup infracţional, format din cetăţeni români şi străini. Persoanele în cauză ar fi traficat  peste 300 de migranți,  majoritatea de origine afro – asiatică, pe ruta Turcia-Bulgaria-Serbia-România.
La data de 28 noiembrie a.c.., polițiști din cadrul  Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, au efectuat 15 percheziţii, în judeţul Timiş si in capitala pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de migranţi.
Investigațiile au relevat că, în perioada 2017-2018,  pe teritoriul României, cât și pe teritoriul Turciei, Bulgariei, Serbiei şi Germaniei, membrii grupului (cetăţeni români şi străini din Egipt, Siria şi din Turcia), ar fi tranzitat migranți, cu vârste cuprinse între 3 și 65 de ani.
Pe teritoriul României, grupurile de migranți ar fi fost adăpostite și cazate (la mai multe adrese din judeţul Timiş şi din București). Ulterior, ar fi fost călăuzite spre frontiera de vest, pentru a trece ilegal, ascunși în mijloace de transport, cu intenţia de a ajunge pe teritoriul statelor din spaţiul Schengen. Aici, erau sfătuiți să solicite azil.
La audieri au fost conduse 24 de persoane.
Acesta este cea mai mare rețea de traficanți de migranți.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!