Sport

Cel mai bun marcator al Ligii Naţionale de baschet masculin a plecat de la CSS Giurgiu

Finalul de campionat aduce şi primele modificări în lotul echipei de baschet CSS Giurgiu. Aflaţi la final de contract, unii dintre sportivi au ales să nu mai continue la malul Dunării, fie din cauza situaţiei grele din punct de vedere financiar în care se află echipa, fie pentru o nouă provocare. Primul jucător care a semnat deja cu o altă echipă este Petty Parrish.

Evoluţiile remarcabile ale lui Petty Parrish în tricoul formaţiei CSS Giurgiu nu puteau fi trecute uşor cu vedere. Conform portalului latinbasket.com, coordonatorul de joc american a semnat în urmă cu două zile cu vicecampioana în exerciţiu a Venezuelei, Trotamundos de Carabobo.

Sezonul în Venezuela se află în plină desfăşurare, noua echipă a lui Petty fiind pe locul 7 cu şanse la play-out.

Managerul sportiv al CSS Giurgiu, Alin Guţă, a confirmat informaţia, declarând că este vorba despre un contract de câteva săptămâni.

Adus în vara anului trecut de antrenorul Chris Terrell, Petty Perry a devenit liderul echipei mai ales după accidentarea lui Kevin Sims. Perry a evoluat în toate cele 42 de jocuri oficiale în care “lupii” au fost angrenaţi, reuşind un total de 848 de puncte.

Perry a devenit jucătorul cu cele mai multe puncte marcate într-un singur joc: 43, şi cele mai multe în campionat, 774 dacă luăm în considerare şi jocurile din play-out cu Timba şi Dinamo.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!