Actualitate La zi

CELE MAI FRUMOASE „PERLE” ALE ANSAMBLULUI ARTISTIC „CIOCÂRLIA” AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE, ÎNTR-UN SPECTACOL DE EXCEPȚIE !

 Muzică tradițională românească, într-un spectacol de excepție susținut de Ansamblul artistic „Ciocârlia”
Ansamblul Ciocârlia, din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Administrației și Internelor , cel mai vechi ansamblu artistic din România, cu 70 de ani de activitate a evoluat joi, 24 mai, într-un spectacol de excepție, pe scena  Muzeului Politiei de Frontieră Giurgiu.
Au fost două ore de voie bună, dans și cântec românesc, prilej de mare bucurie pentru toți cei prezenți, dar și de aduceri aminte de vremurile tinereții și de încântare fiindcă au în mijlocul lor interpreți ai prestigiosului ansamblu.
Au  încântat asistența cu repertoriul și calitățile vocale și interpreții de muzică populară, ce aparțin mai multor generații, artiști care au fost apreciați și îndelung aplaudați la scenă deschisă.
Un moment deosebit a fost creat de inegalabila actriță Doina Ghițescu, care a cucerit publicul cu momentul de umor romanesc.
Acest spectacol de înaltă ținută artistică a fost oferit de Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu si Corpul Național al Polițiștilor, Consiliul Teritorial Giurgiu.
Tot cu acest prilej, prin grija organizatorilor 15 copii instituționalizați au primit în dar dulciuri, care au fost oferite cu multă generozitate și dragoste, mai ales că nu peste multe zile românii petrec Rusaliile.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!