Actualitate

Muzică tradițională românească, într-un spectacol de excepție susținut de Ansamblul artistic "Ciocârlia"

Ansamblul Ciocârlia, din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Administrației și Internelor , cel mai vechi ansamblu artistic din România, cu 70 de ani de activitate a evoluat joi, 24 mai, într-un spectacol de excepție, pe scena  Muzeului Politiei de Frontieră Giurgiu.
Au fost două ore de voie bună, dans și cântec românesc, prilej de mare bucurie pentru toți cei prezenți, dar și de aduceri aminte de vremurile tinereții și de încântare fiindcă au în mijlocul lor interpreți ai prestigiosului ansamblu, artiști care au fost apreciați și îndelung aplaudați la scenă deschisă.
Aplauze furtunoase a starnit si  inegalabila actriță Doina Ghițescu, cu un moment deosebit  de mor autentic.
Spectacolul de înaltă ținută artistică a fost oferit de Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu si Corpul Național al Polițiștilor, Consiliul Teritorial Giurgiu. In sala a fosst prezent si seul ITPF Giurgiu, Nicu Raboj.
Totodata, prin grija organizatorilor 15 copii instituționalizați au primit în dar dulciuri, care au fost oferite cu multă generozitate și dragoste, mai ales că nu peste multe zile românii petrec Rusaliile. Trebuie subliniat faptul ca de curand  Ansamblul Ciocarlia a sustinut recent un spectacol la Caminul de persoane varstnice din judetul Giurgiu. Si atunci, ca si acum, interpretii si, nu in ultimul rand, actrita Doina Ghitescu au adus bucurie in sufletele spectactorilor.
Felicitam pe aceasta cale organizatorii pentru aceasta minunata initiativa si ne exprimam speranta ca si pe viitor vor continua traditia spectacolelor de buna calitate. E important sa ne pastram traditiile si, mai ales, sa promovam actul artistic de calitate.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!