Actualitate

Jandarmeria Giurgiu, campanie de informare și conștientizare

Astăzi, 01.08.2020, Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu a desfășurat activitați de prevenire și informare a cetățenilor, având în vedere că, începând cu data de azi, la nivelul județului, prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 26 din 31.07.2020, a fost instituită obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în spațiile publice deschise, cum ar fi piețe deschise, târguri/oboare, zone de așteptare( stații de autobuz, gări, autogări), faleze parcuri, locuri de joacă etc.
Campania vizează respectarea măsurilor stabilite de autorități pentru limitarea răspândirii COVID-19 în locurile publice, unde sunt aglomerări de persoane.
Astfel, au fost oferite informații cu privire la modul de utilizare a măștilor, solicitându-le în același timp să respecte măsurile impuse de prevederile legale pentru siguranța cetățenilor.
Respectarea acestor măsuri este importantă pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 cât şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară.
De asemenea, pentru a evita creșterea numărului de infectări și a îmbolnăririi cu virusul SAR-COV-2, respectați cu strictețe prevederile legale, pentru protejarea dumneavoastră și a celor dragi.
Jandarmeria Giurgiu este alături de comunitate și mulțumește cetățenilor pentru comportamentul exemplar de care au dat dovadă!!!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!