Actualitate

PREOCUPAT DE INTERESELE MAJORE ALE CETĂŢENILOR, PNL GIURGIU are o alternativă serioasă la Primăria municipiului și presedintia Consiliului Judetean – Adrian Anghelescu si Dumitru Beianu

BPN al PNL a validat sambata, 01 august 2020, toți candidații partidului pentru funcțiile de președinți de consilii județene și de primari de municipii reședință de județ. La Giurgiu, PNL a nominalizat pe Adrian Anghelescu, pentru Primaria municipiului Giurgiu si pe Beianu Dumitru, pentru presedintia Consiliului Judetean Giurgiu.

„Astăzi, in ședința BPN, au fost validate candidaturile colegului Adrian Anghelescu la Primaria Giurgiu și a subsemnatului, la CJ. I-am spus d-lui președinte Orban, dincolo de mulțumirile exprimate, ca sunt onorat de aceasta nominalizare, intr-un moment in care este nevoie, mai mult decât oricând in anii interminabilei tranziții, de eforturi susținute pentru a aduce așteptata prosperitate, dar și speranța in viața giurgiuvenilor.

Este un angajament realizabil, pentru ca voi avea alături unul dintre cei mai respectați și mai implicați liberali, europarlamentarul Dan Motreanu, căruia ii multumesc, deasemenea, pentru pretioasa susținere.

Un alt buchet de mulțumiri merge spre primarii care vor contribui din plin pentru un succes al marii echipe PNL, incluzând toți membrii și simpatizanții implicați!

Nu as vrea sa fiu apreciat pentru toate realizările din trecut, pentru cele 20.000 de voturi luate in 2012 ca independent, pentru ca am ajutat oameni și comunități. Binele se uita repede și este normal sa se întâmple așa.

Nici nu o sa reiau seria lunga a investițiilor realizate împreuna cu un colectiv foarte performant, deși, pentru o minima corecție trebuie sa precizez ca in acel mandat s-au câștigat fonduri pentru reabilitarea a 200 km dintre cei 515 cât măsura rețeaua de drumuri județene.

Revin și cer încrederea giurgiuvenilor pentru a corecta câteva nerealizări, in principal lipsa rețelelor de gaze naturale in mediul rural, cadastru general al județului, centru de excelenta pentru copii, reabilitarea întregului spital dar și altele despre care vom vorbi in viitorul apropiat.

Revenind la prima categorie de investiții propuse, in 2008 am încurajat mulți primari sa elaboreze SF pentru rețele de gaze, mizând pe promisiunile unor persoane bine intenționate. Nu exista atunci nici cadrul legal, nici finanțare guvernamentală sau europeană, așa ca nu am reușit sa realizam decât documentații.

Guvernul PNL aduce, astăzi, un miliard de euro pentru asemenea lucrări și nimic nu ne poate împiedica, in acest mandat, sa aducem gaze naturale in fiecare gospodărie din comunele ale căror primari considera prioritară aceasta investiție. Depunerea proiectelor începe in 17 August, după alegerile locale din 27 Septembrie vom sti ce comune au depus proiecte si cum putem sa le sprijinim.Pentru început! Cu sinceră considerație,” a declarat Dumitru Beianu.

„Dragi giugiuveni! Multi dintre dumneavoastră stiti deja ca ieri, 1 august, candidatura mea la functia de primar al municipiului Giurgiu, si a d-lui Beianu la functia de presedinte al Consiliul Judetean, au fost validate de cel mai inalt for administrativ al Partidului National Liberal!

Sunteti lânga mine, vă citesc, atunci cand am timp, parte din comentarii, sesizez emotiile si sperantele dumneavoastra in indemnurile si in mesajele pe care le trimiteti! Iar toate astea ma fac sa ma simt mândru si, cel mai important, din ce in ce mai responsabil pentru calitatea vietii dvs, a celor dragi voua, si pentru destinul orasului nostru, Giurgiu! Reclădim impreuna! Incepand cu saptamanile viitoare vă voi prezenta, succint, punctele esentiale ale planului meu de guvernare si de administrare! Pot sa spun acum ca acestea vă implica total si ca sunt in beneficiul nostru, al tuturor! Asa cum e firesc, asa cum e normal! Va multumesc!”, a postat Adrian Anghelescu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!