Actualitate

CENTRUL DE DIALIZĂ FRESENIUS NEPHROCARE, ÎN ”CASĂ NOUĂ”

Singurul centru de dializă din județul Giurgiu care funcționa până acum la parterul Hotelului ”Steaua Dunării” s-a mutat de astăzi, 9 noiembrie 2018, într-o nouă clădire oferindu-le de acum înainte pacienților concepte de îngrijire inovative, sustenabile și de calitate superioară.
La evenimentul de inaugurare au fost prezenți reprezentanți ai Direcțiilor de Sănătate Publică din Giurgiu și București, viceprimarul Ion Dragomir și alte persoane care au contribuit la realizarea și dotarea centrului de dializă într-un timp foarte scurt, finalizarea proiectului fiind prognozată în luna ianuarie sau februarie.
”Autoritatea locală din Giurgiu vă va sprijini în toate demersurile pe care vreți să le întreprindeți, iar prin construirea celor 22 de apartamente pentru specialiștii din sănătate sperăm să atragem la Giurgiu, dar și în acest centru, noi cadre medicale, foarte bine pregătite,” a declarat viceprimarul Ion Dragomir.
Noua locație a Centrului de Dializă se află acum pe șoseaua București, la ieșirea din oraș, în vecinătatea stației de benzinărie OMV și a Direcției Sanitar-Veterinare.
Fresenius Nephrocare este lider în produse și servicii de dializă, rețeaua cuprinzând 830 de centre, cu 82.000 de pacienți, în 30 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină.
În România, rețeaua de centre Fresenius a luat fiinţă in 2005 și cuprinde în prezent 34 de centre, oferind celor aproximativ 5.000 de pacienti tratamente de hemodializă și dializă peritoneală la cele mai înalte standarde de calitate.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!