Politic

CERERE, C.V. ŞI RECOMANDARE!

razvan-cuc-zona-libera-810x426ÎN PSD GIURGIU S-A DAT STARTUL DEPUNERII DOSARELOR DE CANDIDATURI PENTRU CONDUCEREA ORGNIZAŢIEI JUDEŢENE. PENTRU A OCUPA O FUNCŢIE, TREBUIE ÎNDEPLINITE ANUMITE CONDIŢII. ÎN PLUS E NEVOIE DE O CERERE, UN CV ŞI O RECOMANDARE.

Purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, Răzvan Cuc, a anunţat că de vineri, 10 iulie, s-a dat startul la depunerea dosarelor de candidaţi pentru conducerea PSD Giurgiu, din perspectiva alegerilor care se vor desfăşura cel mai probabil la sfârşitul săptămânii viitoare.

Dosarul trebuie să conţină o cerere, un CV şi o recomandare. În cazul vicepreşedinţilor şi secretarilor, trebuie o recomandare de la liderul judeţean al PSD. În cazul preşedintelui PSD Giurgiu, trebuie recomandare de la secretarul general al PSD, la nivel central. Conform statului, PSD, la nivel judeţean, poate avea între 11 şi 17 vicepreşedinţi.

Importantă este şi reprezentarea la Conferinţa Judeţeană a PSD. Potrivit lui Răzvan Cuc, la conferinţa judeţeană vor participa câte 4 delegaţi din comune, 10 de la Bolintin Vale, 13 de la Mihăileşti şi 45 din municipiul Giurgiu.

M.M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!