Actualitate

Cine și de ce a autorizat deplasare de forțe pentru ridicarea unor documente?!

Miercuri după amiază m-a sunat o amică să mă întrebe ce se întâmplă la Primăria Prundu unde sunt dislocate numeroase forțe de poliție.
Am aflat ulterior că respectivul dispozitiv de forțe s-a făcut pentru ridicare unor documente de la primărie într-un dosar mai vechi. Păi, dacă pentru asemenea lucru a fost necesar să trimitem și mascații vă dați seama ce forțe s-ar trimite pentru ridicarea unor infractori periculoși?
Colegii nostri de la Giurgiu pe surse au scris mai mulre despre aceasta speță.

De ce au fost astăzi poliţiştii giurgiuveni la Prundu? Au schimbat un bec!


Dacă așa stau lucrurile, precedentul creat e unul periculos, iar conducerea IPJ ar trebui să vină cu lămuriri. Poate, asa este procedura și noi nu știm. Dar, totuși, să trimiți 11 oameni pentru câteva dosare si mai mult pe cineva controversat….. In ultimul an parcă se instalase oarece normalitate și în județul nostru. La ce să ne mai așteptăm…
„În comunicatul IPJ Giurgiu se spune că a fost pusa in aplicare o ordonanţă emisă de Parchet. Conducerea IPJ Giurgiu nu avea habar pe unde îi erau trupele de mascaţi.
Cine a participat astăzi de la „spectacolul” de la Prundu, a înţeles ce însemnă teroarea poliţiştilor şi procurorilor din România. Înregistrările şi documentele din acest caz, sunt mai mult decât evidente. Le vom prezenta în zilele următoare.
Întrebare pentru pentru conducerea IPJ Giurgiu: Cine i-a autorizat comisarului……. să deplaseze atâtea trupe la Prundu, doar pentru a ridica câteva hârtii? Cine şi De Ce?”, sunt întrebările colegilor de la Giurgiu pe surse, întrebări la care se asteaptă un răspuns. 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!