Actualitate Anunțuri Comunicate

CJ Giurgiu – Clarificari „Măsura taxării parcării din interiorul curții spitalului a fost luată pentru a descuraja parcarea în zona principală de activitate precum UPU și pavilioanele centrale”

Având în vedere articolul „Parcare cu plată, la Spitalul Judeţean GIURGIU. Administraţia PNL, un mare NU taxei pentru bogaţi, un mare DA la noi taxe pentru… ceilalţi”, publicat de giurgiu-net.ro, din 12.02.2023, facem următoarele precizări:

Măsura taxării parcării din interiorul curții spitalului a fost luată pentru a descuraja parcarea în zona principală de activitate precum UPU și pavilioanele centrale.

Au existat multiple situații în care mașinile care erau parcate pentru multe ore încurcau fluxul ambulanțelor, a mașinilor de aprovizionare și a celor care aduceau bolnavi cronici.

Consiliul Județean a asfaltat parcarea din fața spitalului anul trecut și aceasta este utilizată de pacienți și vizitatori în mod gratuit. Așadar, curtea interioară a spitalului nu este singurul spațiu de parcare pentru a avea acces la spital.

Legat de ultima mențiune din articol, facem precizarea că orice om aflat la conducerea unei instituții are atribuții profesionale menite să deservească întreaga comunitate, iar arogarea meritelor personale este discutabilă atunci când vorbim de proiecte elaborate de o întreagă echipă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!