Actualitate Comunicate Cultură Educație La zi Social

Clubul Rotary Danubius Giurgiu susține educația. Ecranul interactiv a ajuns la destinatar: Colegiul Național „Ion Maiorescu”

Plecând de la realitatea că elevii zilelor noastre nu mai seamănă cu cei de ieri și nu mai răspund la stimuli la care răspundeau generațiile de dinainte, membrii Clubului Rotary Danubius Giurgiu au ales să susțină dotarea cu ecran interactiv a laboratorului de istorie al Colegiului Național Ion Maiorescu Giurgiu.

“Lumea s-a schimbat și evoluția tehnologică își pune amprenta pe tot ceea ce facem. Moderne, practice și, mai ales fiabile, ecranele interactice duc comunicarea la un cu totul alt nivel, trezind curiozitatea chiar și a celui mai nerăbdător elev. Ecranele interactive stimulează și îmbunătățesc considerabil comunicarea dintre profesori și elevi, consolidând o relație strânsă între cadrul didactic și elev. Ne dorim ca gestul nostru să le insufle noilor generații dorința de a învăța, de a fi atenți la lecții și de a interacționa”, susține Costin Răduca, președintele Clubului Rotary Danubius Giurgiu.

Trebuie menționat că nu este singurul proiect prin care Clubul susține educația. Plecând de la bursele de excelență oferite elevilor merituoși în fiecare an, Rotary Club Danubius Giurgiu sprjină învățământul giurgiuvean prin modernizarea unitatilor scolare cu echipament modern, organizarea unor competiții, campanii antidrog sau publicarea unor reviste școlare.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!