Actualitate Politic

Competenţa, cinstea şi sinceritatea, mai importante pentru un viitor parlamentar decât domiciliul!

beianu buunNe mai despart, iată două luni de alegerile din 11 decembrie, când românii vor fi chemaţi la urne pentru a-i desemna pe cei care le vor reprezenta interesele în parlamentul României. O misiune deloc uşoară fiindcă ei, parlamentarii, sunt cei care ne vor hotărâ destinul pentru următorii patru ani! Depinde de noi, alegătorii, pe cine trimitem în forul legislativ.

Pentru că ne aflăm în pragul debutului campaniei electorale, Dumitru Beianu, primvicepreşedinte al PNL Giurgiu, s-a referit şi la acest subiect la întâlnirea cu presa giurgiuveană şi, totodată,  a lansat un mesaj pentru competitorii anunţaţi deja pentru scrutinul din 11 decembrie.

 “Urez succes tuturor candidaţilor anunţaţi. Şi pentru că ne aflăm în prag de campanie electorală, vă asigur că partidul nostru tratează cu maximă seriozitate alegerile din 11 decembrie fiindcă nu ne este indiferentă soarta giurgiuvenilor, în special, şi a românilor, în general.

Am acceptat să candidez şi eu pe lista pentru Senat, pe locul doi, pentru că o spun cu toată sinceritatea: dacă este  vorba de calităţile şi experienţa necesară ca să fiu un parlamentar bun afirm, fără nicio reţinere, fără niciun risc de a greşi, că Dan Vlaicu ar fi un parlamentar mai bun decât subsemnatul pentru judeţul Giurgiu.

Am văzut că se pune mare accent acum pe patriotismul local, pe obligativitatea  ca toţi candidaţii să fie cu domiciliul în judeţul Giurgiu! Eu, unul, cred că aceasta este o condiţie secundară.

Încă îmi aduc aminte de parlamentarul UDMR , Gyula Lorinczi care a fost un foarte bun parlamentar pentru judeţul Giurgiu. Mi-aduc aminte şi de mandatul trecut când Mădălin Voicu a fost parlamentar PSD de Giurgiu şi nu-mi amintesc să fi fost mari comentarii pe tema aceasta. Cred că, în situaţia în care se află judeţul Giurgiu acum şi ţinând cont de aşteptările pe care le percepem noi din partea giurgiuvenilor, mult mai importante sunt competenţa, cinstea şi sinceritatea.

Sunt dispus să ajut cu tot ceea ce pot, la fel şi colegii mei, cei de faţă şi nu numai , conducerea filialei, toţi membrii Biroului Politic pentru că am discutat în şedinţe despre responsabilităţi şi organizare, despre determinare. Acesta este obiectivul meu şi al nostru pe termen scurt: alegerile parlamentare”.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!