Actualitate

Pentru că ei, tinerii, sunt viitorul!

cel-giurgiu“Pe termen lung, eu mi-aş dori tare mult ca PNL Giurgiu să se gândească la viitor, să organizeze, să susţină şi să pregătească o echipă de tineri care, în câţiva ani, să convingă şi media locală şi giurgiuvenii că vor reprezenta opţiuni pentru toate funcţiile importante care sunt derivate, dacă vreţi, mediului politic din judeţul Giurgiu.

Nu se întâmplă, deocamdată, aşa. Am văzut o declaraţie a fostului preşedinte al CEL Giurgiu, Adrian Chiran, care spunea că sunt nuanţe politice în şcoli. Confirm şi eu acest lucru, mai ales că primim şi noi semnale în acest sens. A primit o replică nemeritată! V-aş ruga, dacă nu consideraţi că e deplasată această rugăminte, măcar cu cei tineri, indiferent din ce partid sunt, să aveţi şi Dvs – presa – mai multă înţelegere, mai multă grijă pentru că se străduiesc, au foarte multe calităţi, poate nu experienţa, poate nu inspiraţia de moment cea mai potrivită.

Avem un mare deficit de tineri în politică şi sunt dispus să fac tot ce depinde de mine pentru ca, la nivelul PNL, nu peste mulţi ani să avem aici candidaţi pentru Parlamentul României – la următorul mandat ar fi  extraordinar-, care să corespundă din toate punctele de vedere pentru nevoile şi aşteptările comunităţii giurgiuvene, dar şi exigenţelor mass-media”, a declarat recent primvicepreşedintele PNL Giurgiu, Dumitru Beianu, unul dintre politicienii locali, care se află permanent alături de tineri, îi susţine şi ]i promovează.

M. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!