Actualitate

  Competițiile sportive în atenția Jandarmeriei

Peste 150 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile “Matei Basarab” Ploiești și Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu vor asigura măsuri de ordine publică pentru buna desfășurare a partidei de fotbal dintre echipele A.S. SINGURENI – F.C. RAPID BUCUREȘTI din data de 16 iunie a.c.
Meciul va avea loc pe stadionul municipal “Marin Anastasovici” din Giurgiu  la ora 21:00 , accesul în incinta arenei sportive fiind permis începând cu ora 19:00 pe următoarele trasee.
–  pentru suporterii echipei A.S. Singureni – Aleea Fabrica de Zahăr;
–  pentru suporterii echipei F.C. Rapid București – Aleea Plantelor;
– pentru ceilalţi spectatori: tribuna I – str. Chauncey Hardy;  peluză – Aleea Fabrica de Zahăr.
Clubul organizator a pus în vânzare 4200 de bilete.
Conform art. 14 din legea 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, anterior permiterii accesului în incinta arenei sportive, participanţii la acest eveniment vor fi supuşi unui control riguros, efectuat de către firma de securitate contractată de către organizator, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor.
Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violență.
Pe aceasă cale vă urăm vizionare plăcută!
COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!