Actualitate

Concursul “Apa, izvorul vieţii!”

“Apa Service” Giurgiu invită elevii şcolilor gimnaziale din municipiu să participe la un nou concurs de desene tematice, adresat celor din clasele 1-4. Concursul este organizat pentru a marca ziua de 1 iunie 2020, în contextul sprijinirii continuităţii procesului educativ al copiilor de acasă.

REGULAMENTUL CONCURSULUI
⦁ Participanţii vor trebui să trimită, până la data de 25 mai, pe e-mail-ul societăţii noastre: apagiurgiu@yahoo.com fotografia unui desen efectuat cu creioane colorate, pe coală de desen format A3.
⦁ Tema desenului este “Apa, izvorul vieţii!”. Fiecare elev poate participa cu o singură lucrare, semnată în colţul din dreapta, jos, cu numele şi prenumele autorului precum şi clasa şi şcoala la care învaţă. E-mail-ul adresat societăţii noastre va avea, la Subiect, specificaţia ”Pentru concursul de desen- Apa, izvorul vieţii!” şi mai trebuie să cuprindă numele şi prenumele autorului precum şi un număr de telefon de contact.
⦁ Juriul concursului va puncta creativitate, originalitatea precum şi calitate artistică a lucrărilor, iar cele mai valoroase 3 desene vor fi premiate cu echipamente educative IT, constând în tablete.
⦁ Primele 20 de lucrări, în ordine valorică, vor fi solicitate, în original, de către organizatorii concursului în vederea amenajării, la sediul societăţii, a unei expoziţii. Desenele vor fi făcute public pe site-ul societăţii şi promovate pe pagina de Facebook “Apa Service SA Giurgiu”. Lucrarea cu cele mai multe like-uri va primi diploma de popularitate.
⦁ Cu acest prilej “Apa Service” Giurgiu va premia şi cele mai active 3 şcoli gimnaziale, pentru sprijinul acordat organizatorilor în vederea promovării concursului şi pentru efortul de educare a elevilor în direcţia protejării apei.

Director general              Persoană contact
Carmen CARAIVAN            purtător de cuvânt
                      Gelu BREBENEL
                       Contact- 0767 855 520

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!