Actualitate

Conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu ia în calcul răsplătirea tuturor elevilor şi a dascălilor lor cu rezultate deosebite

În sfârşit, după aproape un an de la instalarea noii conduceri a Consiliului Judeţean, s-a vorbit pentru prima oară de premierea elevilor olimpici şi a profesorilor lor. Acest lucru ar putea deveni realitate în perioada următoare, a anunţat astăzi, şeful Consiliului, Vasile Mustăţea.

În mai multe rânduri, de-a lungul vremii, Valahia TV a ridicat problema reorganizării de către Consiliul Judeţean a galelor privind răsplătirea elevilor şi a profesorilor cu rezultate deosebite. Iată că în mai 2013, acest lucru a fost dezbătut din nou, şi, chiar dacă nu s-a pus problema de organizare efectiv a galelor, premierea tinerilor pare un lucru cert. Preşedintele Vasile Mustăţea a anunţat, luni 13 mai, că ar putea fi premiaţi toţi olimpicii şi dascălii lor, din întreg judeţul. Discuţia a pornit de la un proiect de hotărâre privind sprijinirea Colegiului Naţional Ion Maiorescu cu o sumă necesară pentru premierea de 1 iunie, a olimpicilor Colegiului.

La rândul său, consilier din partea Partidului Ecologist, Constantin Buduru, a felicitat conducerea Consiliului pentru continuarea unei acţiuni lansate în mandatul trecut.

În 2011 şi 2012, în premieră la Giurgiu, au avut loc două gale pentru premierea elevilor şi a dascălilor cu rezultate deosebite, organizatorul fiind Consiliul Judeţean Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!