Actualitate Cultură Economic La zi ORDINE PUBLICA Pixu' corect Politic Social

Tinerețea candidatului PNL la Primaria Vedea, Marian Țaga, și experiența lui Dumitru Beianu, viitorul președinte al CJ Giurgiu, sunt garanția succesului!

Liberalii au continuat campania electorala la Vedea, o comună care are nevoie irgent de un suflu nou. Tinerețea candidatului PNL la Primaria Vedea, Marian Țaga, și experiența lui Dumitru Beianu, viitorul presedinte al CJ Giurgiu, sunt garanția succesului.

La Vedea, candidatul PNL Marian Țaga își propune ca din fonduri europene să finanțeze crearea unui cabinet medical în localitate, servicii de îngrijire pentru persoane vulnerabile și o incintă pentru after-school. Pentru funcția de primar îl recomandă faptul că vede potențialul în oameni dincolo de culoarea politică și detestă furtul de bani publici.

Ca președinte al Consiliului Județean Giurgiu, voi acorda susținerea mea tuturor primarilor cu proiecte d dezvoltare, a declarat Dumitru Beianu, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Giurgiu.


Țaga Marian este un tânăr antreprenor din comuna Vedea care a intrat în lupta electorală fiind convins că modelul de administrație liberală este cel de care comuna Vedea are nevoie pentru a se dezvolta folosind fonduri europene.
Sunt sigur că Țaga Marian, un tânăr antreprenor ambițios, își va atinge obiectivul de a transforma comuna Vedea într-o comună ai cărei locuitori să simtă că și în Vedea se poate. Se poate să existe servicii medicale de calitate pentru persoanele aflate în dificultate, se poate avea un cabinet medical dotat la standarde europene, se poate avea un after school

Taga Marian (MĂRU) este apreciat de comunitatea din Vedea pentru faptul că a fost și este omul care nu respinge oameni pe criterii politice, detestă hoția în administrația publică și își dorește să atragă în Vedea fonduri europene astfel încât comuna Vedea să devină un competitor al comunei Ciugud, comună care a atras 27 milioane de euro din fonduri europene!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!