Actualitate Cultură Economic Educație La zi Național Pixu' corect Politic Social

La Grădinari, oamenii votează Tudor Florea, primar și Dumitru Beianu, președinte la Consiliul Județean Giurgiu

Echipa de campanie a PNL Giurgiu și candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean, Dumitru Beianu, au ajuns la Grădinari. Împreună cu candidatul la funcția de primar, Tudor Florea, un om.cu o experiență de peste 30 de ani in administratie, au discutat cu cetățenii despre proiectele viitoare.

Tudor Florea, un OM pentru oameni

Sunt născut în Comuna Grădinari, am crescut și locuiesc aici alături de familie, prieteni și cetățeni ai comunei Grădinari. Sunt în administrația localității de peste 30 de ani, am acumulat o experiență vastă, experiență ce mă ajută și mă va ajuta să construiesc o identitate a comunității noastre, Comuna Grădinari.
Identitatea unei comunități presupune să ai proiecte, dacă avem proiecte avem identitate .
Proiectele nu ni le dă nimeni, trebuie să le construim, să le realizăm , iar pentru acestea avem nevoie de OAMENI CARE FAC, NU CARE VORBESC!
De când sunt în administrația comunei Grădinari am dovedit că pot face, competența și experiența sunt atuuri pentru mine.
Susținut de dumneavoastră voi putea duce mai departe proiectele începute, voi continua să accesez Fonduri Europene și Guvernamentale pentru comuna Grădinari .
Educația și bunul simț m-au învățat să nu raspund la provocări.
Astăzi sunt aici datorită încrederii acordate și voi continua să fiu așa cum mă cunoașteți, un om transparent și integru care ascultă de nevoile cetățenilor și nu de minciuni , manipulări, denigrări și atacuri !
Eu, Tudor Florea am nevoie de implicarea și susținerea fiecăruia dintre voi, pentru că singura mea alianță este cu dumneavoastră!
În Comuna Grădinari Iluminatul Public Stradal este unul modern cu lămpi eficiente pe Led din stâlp în stâlp și pe toate străzile din comună.
În programul nostru avem un proiect ce va fi finanțat de către AFM (ADMINISTRAȚIA FONDULUI PENTRU MEDIU), și presupune extinderea rețelei de Iluminat Public în zonele:
între Satul Gradinari și Satul Tântava, între Satul Grădinari și Satul Zorile precum și pe străzile noi înființate și care în prezent nu au rețea de Iluminat Public.
Finanțarea proiectului este asigurată de către Guvernul Romaniei prin AFM.

#sepoate

#administratie liberala

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!