Actualitate Anunțuri Comunicate

Conferinta Finala

Uniunea Națională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) în colaborare cu Consiliul Județean Giurgiu au plăcerea de a vă invita la conferința de închidere a proiectulului “Rețea pentru dezvoltare locală și dialog civic Giurgiu”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020Cod MySMIS: 150972.

Evenimentul va avea loc în data de 26.10.2023 la Sala de Sedințe a Consiliului Județean Giurgiu, începand cu ora 10.00. La eveniment vor participa reprezentanți ai autoritaților județene și locale, ai societății civile, ai partenerilor sociali și ai mass-media.

Pe langă prezentarea activităților proiectului și a rezultatelor obținute, vom realiza și un focus grup cu tema “Colaborarea dintre instituțiile publice și societatea civilă în județul Giurgiu”, cu scopul de a identifica lucrurile bune ale acestei colaborări si modalitățile de dezvoltare.

Detalii despre proiect găsiţi la https://unopa.ro/descriere-proiect-2/

Cu rugămintea de a confirma participarea la eveniment (iulian.petre@unopa.ro, 0724355878), vă așteptăm cu drag și vă stăm la dispoziție pentru alte detalii.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!