Politic

Congres extraordinar pentru validarea obiectivelor USL

USL-MIJL-AGERPRESVineri, 3 ianuarie, vicepreşedintele liberal Florin Turcanu a declarat că va propune în viitoarea şedinţă a Biroului Politic Central al PNL organizarea unui congres extraordinar al USL pentru a decide candidatura lui Crin Antonescu la preşedinţia României.
Turcanu a specificat că toate partidele care compun Uniunea Social Liberală ar trebui să ia o decizie imediată în ceea ce priveşte viitorul imediat al acestei structuri politice, dar şi faţă de viitorul preşedinte al ţării.
Preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani şi lider al filialei locale PNL, Florin Turcanu nu s-a abţinut să remarce: ”Trebuie să clarificăm lucrurile. Dacă rămânem la guvernare şi în USL, este imperios necesar un congres comun PSD, PNL, PC, UNPR. Mai validăm sau nu candidatura lui Crin Antonescu? Dacă nu rămânem în USL, ne apucăm de treabă singuri, ne încărcăm bateriile şi vedem cât putem obţine singuri. Oricum, ca să rămâi la guvernare, trebuie să ai un congres care să valideze obiectivele alianţei.”
Peste toate, liderul liberal a mai spus că în 2014, partidul din care face parte îşi propune 25% din voturile electoratului la alegerile europarlamentare, dar şi câştigarea prezidenţialelor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!