Politic

Organizaţia PMP (municipiu) Giurgiu are preşedinte interimar: George Popa

popa pmp mareDupă alegerile din 25 mai, preşedintele PMP Giurgiu, Marin Anton, declara că principala activitate în perioada următoare este înfiinţarea organizaţiilor locale în judeţ.

Un prim pas a fost făcut în municipiu, unde a fost numit un preşedinte interimar al organizaţiei PMP. Este vorba despre George Popa, un giurgiuvean get-beget – după cum se recomandă – care, până acum, nu a mai făcut politică. George Popa are 50 de ani, este economist de formaţie, a fost, până nu demult, funcţionar public (acesta fiind şi motivul pentru care nu a mai făcut politică până acum), iar acum lucrează în sectorul privat. El spune că a ales Mişacarea Populară pentru că se consideră un om „cu vederi de dreapta”.
„Deocamdată, este prematur să stabilesc scopuri, ţinte sau procente, important este să punem pe picioare organizaţia PMP în municipiu. Personal, îmi porun ca, la alegerile din 2016, să candidez pentru un post de consilier local municipal, dar asta nu înseamnă că PMP nu va avea propriul său candidat la Primăria municipiului”, a precizat George Popa. La rândul său, preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Marin Anton, a declarat că principala sarcină a lui George Popa este „construirea unei organizaţii municipale puternice pentru Mişcarea Populară”.
C.M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!