Actualitate Comunicate Educație La zi Politic Social

Consiliul Local va relua marți în discuție proiectul aprobării campusului destinat dezvoltării învățământului profesional-dual în județul Giurgiu!

„La inițiativa grupului de consilieri PNL, mâine, de la ora 11.00, în ședință extraordinară, Consiliul Local va relua în discuție proiectul aprobării campusului destinat dezvoltării învățământului profesional-dual în județul Giurgiu. Luând act de argumentele puerile ale consilierilor PSD, care s-au opus aprobării, am pregătit și voi prezenta un proiect de hotărâre de CJ care cuprinde un plan de măsuri ce va transfera, la momentul oportun, toate responsabilitățile, eforturile umane si financiare la Consiliul Județean.

Vorbim despre cel mai important proiect european dedicat copiilor noștri, despre o sansa unica de relansare economică a județului și nu există jumatați de măsură. Viitorul județului Giurgiu nu este negociabil, giurgiuvenii au dreptul sa știe ce eforturi se fac pentru și împotriva unei vieți mai bune pe care o clamăn la unison”, a scris președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!