Actualitate Comunicate Educație La zi Social

Copii cu care ne mandrim! Vlad Sima, elev în clasa a VIII-D la Școala Gimnazială ,,Academician Marin Voiculescu”


Vlad Sima, elev în clasa a VIII-D la Școala Gimnazială ,,Academician Marin Voiculescu” este un copil ce s-a remarcat admirabil la concursurile județene și naționale de fizică și matematică desfășurate în luna aprilie 2023. Menționăm, în primul rând, medalia de bronz obținută la etapa națională a Olimpiadei de Matematică, desfășurată la Brașov, performanță deosebită, posibilă numai în urma pregătirii riguroase, a seriozității sale, a studiului constant, matematica reprezentând un domeniu dificil, provocator, domeniu în care, desigur, Vlad va excela și se va afirma și în anii care vor urma.
E de evidențiat și faptul că el a obținut un punctaj foarte mare, apropiat de podiumul național și la Olimpiada Națională de Fizică, desfășurată la Oradea, dar și la Concursul Național de Fizică-Evrika. Fire modestă, Vlad merită din plin toate aprecierile noastre, iar povestea sa merită adusă în prim-plan, atât ca exemplu pentru copiii pasionați de un domeniu științific în care se străduiesc să progreseze, să se remarce, dar și ca un bun prilej să îl felicităm public pentru premii și pentru tot ceea ce este el. Felicitări și cadrelor didactice care l-au pregătit, profesor de matematică- Liliana Creață și profesor de fizică- Nela Dena.
Menționăm că acestea nu sunt singurele premii obținute de Vlad, el a fost premiat în acest an școlar și la Concursul Internațional de Matematică LuminaMath – premiul III, Concursul de matematică Upper School – Premiul I , Concursul național Comper, premiul I, iar în anul școlar trecut s-a remarcat la Concursul National organizat de Centrul de Excelență Brașov obținând locul I, dar și în cadrul echipajului de mate – fizică de la Centrul de Excelență Slobozia, obținând Mențiune specială.
A reușit să obțină premii importante în domenii în care premiile se obțin greu, de aceea, îl felicităm cu bucurie, cu entuziasm, siguri că aceste succese nu vor rămâne unice.
Bravo, Vlad Sima!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!