La zi

Corupţie şi în afaceri şi în politică

Ministrul pentru IMM-uri şi Turism, Maria Grapini, a declarat de curând că există extrem de multă corupţie la nivelul mediului de afaceri, dar şi în politic. Soluţiile ar fi un mediu de afaceri mai etic şi aplicarea legilor, chiar dacă punctul slab al României îl reprezintă în continuare justiţia.

”Există extrem de multă corupţie şi la nivelul mediului de afaceri şi la nivelul politicului, iar din această convieţuire, puneţi dumneavoastră ghilimelele, a rezultat ce a rezultat. Dacă suntem fermi şi aplicăm legea, lucrurile se pot schimba, nu aplicăm legea… o să tot vorbim pe la seminarii de aceste lucruri.”, a specificat Grapini în cadrul unui seminar organizat de către BNR.

Ministrul pentru IMM-uri şi Turism a mai spus că deşi există foarte multe legi proaste, principala problemă o reprezintă neaplicarea lor întocmai. Maria Grapini nu a uitat să adauge că în toate topurile regăseşte ”oameni de afaceri care nu au plătit mai nimic la stat. Evaziunea nu se poate combate decât dacă controlezi şi iei măsuri. Până acum, s-a controlat şi… s-a iertat.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!