Sport

CSS Giurgiu a învins BC Miercurea Ciuc cu scorul de 83-70

Lupii au reuşit vineri, în antepenultima etapă a sezonului regulat, o victorie de moral în vederea abordării play-out-ului. După o săptămână plină de incertitudini, în care sportivii americani nu s-au antrenat aproape deloc, CSS Giurgiu a găsit resursele fizice şi psihice pentru a-şi lua revanşa în faţa echipei care o învingea în tur.

Gazdele au început în forţă, câştigând primul sfert cu 23-10. Chiar dacă ciucanii au dat semne de revenire, în special în ultimul sfert, avantajul din primele zece minute s-au dovedit suficiente pentru cele două puncte.

Petty Parrish a fost din nou cel mai bun marcator la giurgiuvenilor, cu 26 de puncte. În lipsa lui Marcus Melvin, greul a căzut pe umerii lui Chris Ware şi Cătălin Vlaicu, cei doi marcând 19 respectiv 14 puncte. De cealaltă parte, Troy Harris şi-a trecut în cont 31 de puncte, 21 dintre ele venite în urma unor aruncări de la mare distanţă.

Chris Terrell s-a declarat mândru de elevii săi în condiţiile în care săptămâna trecută formaţia a trecut prin multe.

De partea cealaltă, antrenorul ciucanilor, Laszlfy Botond, şi-a criticat elevii, mai ales pentru modul în care s-au comportat în primul sfert.

Următoarea partidă a giurgiuvenilor va avea loc miercuri, 27 martie, în deplasare, contra formaţiei BC Timişoara.

Marcus Melvin, cel mai experimentat baschetbalist din lotul CSS-ului, şi-a reziliat contractul cu formaţia giurgiuveană

Trei luni. Atât a rezistat Marcus Melvin la CSS Giurgiu. Venit la finele anului trecut pentru a-l înlocui pe Derek Thomas, extrema de forţă şi-a reziliat săptămâna trecută contractul cu echipa de la malul Dunării. Sportivul n-a mai dorit să continue alături de colegii săi, după ce nu s-a antrenat deloc săptămâna trecută.
În cele douăsprezece apariţii în liga naţională, Marcus Melvin a avut medii de 15 puncte şi 5,4 recuperări.
Alin Guţă susţine că toate restanţele financiare la jucători şi staff au fost achitate cu ajutorul unor bani împrumutaţi de managerul general Smaranda Iliescu. Formaţia aşteaptă în continuare sprijinul consilierilor judeţeni.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!