Actualitate

Cu o sumă primită de la Consiliul Judeţean, Fundaţia „Din dragoste pentru oameni” oferă 5 burse şcolare unor liceeni de nota 10

Cinci liceeni din Giurgiu vor primi lunar, câte o bursă şcolară în valoare de 200 de lei, iar alţi 30 de elevi câte un abonament pentru autobuzele cu care fac naveta. Fundaţia din Dragoste pentru Oameni le oferă, cu sprijinul unor fonduri primite prin Consiliul Judeţean.

Într-o primă conferinţă de presă – organizată de la înfiinţarea fundaţiei, adică de acum un an şi jumătate, preşedintele Mihaela Laur a declarat, joi, 9 mai, că a primit 5.000 de lei de la judeţ. O parte din bani va merge, aşadar, lunar, la Alex şi Daniel Bănaru, elevi în clasa a IX-a, la Colegiul Ion Maiorescu, la Dora Lepădatu şi Monica Ruse, eleve clasa a XII-a la Liceul Nicolae Cartojan, dar şi lui Alex Balaban, un tânăr în clasa a IX-a la Tudor Vianu.

În plus, tot de astăzi, 30 de elevi de la aceleaşi trei licee din municipiu, vor primi câte un abonament pentru autobuzele cu care vin la şcoală din sate precum Băneasa, Malu, Pietrişu sau Găujani.

În ceea ce priveşte bursele, cei cinci tineri beneficiari, prezenţi la conferinţa de presă, au spus că îi vor folosi tot pentru şcoală. Cele două fete care vor merge anul viitor la facultate au spus că prima bursă va merge chiar pentru înscrierea la o unitate de învăţământ superior.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!