Actualitate

Municipalitatea a început de ieri după-amiază acţiunea de dezinsecţie în oraş

Corvoada ţânţarilor se apropie de final. De ieri după-amiază a început dezinsecţia terestră în municipiul Giurgiu, moment mult aşteptat de giurgiuvenii terorizaţi de insecte. Angajaţii  firmei care se ocupa de aceasta  acţiune vor trece prin  fiecare cartier , iar de mâine va începe şi dezinsecţia aeriană.

Dacă petrecerea timpului în aer liber, mai ales la căderea serii, devenise aproape imposibilă pentru giurgiuveni în ultima perioadă, din cauza ţânţarilor, situaţia pare să se schime în câteva zile, şi asta pentru că a început şi la Giurgiu dezinsecţia terestră. Acţiunea a debutat ieri după-amiază, cand au fost puse in functiune tunurile de fum in Tineretului Nord, în zona blocurilor CF, acolo unde s-a acţionat până în jurul orei 24.00, acţiune continuată în această dimineaţă, începând cu ora 04.00. Tot ieri, angajaţii firmei de dezinsecţie au a acţionat pe străzile pietonale Mircea cel Bătrân şi Gării, dar şi pe şoseaua Bucureşti, între Teatrul „Tudor Vianu” şi Kaufland.

Dezinsecţia terestră împotriva ţânţarilor şi a căpuşelor se va derula în paralel cu tăiatul ierbii din zonele cu vegetaţie abundentă. Până pe 20 mai, toate cartierele orasului vor fi vizitate de angajatii firmei de dezinsecţie, iar de maine si avionale vor imprastia in tot orasul substanta toxica pentru insecte. Conform reprezentanţilor municipalităţii, giurgiuvenii nu au motiv de ingrijorare referitor la straea de sanatate, subtsnta folosită nefiind toxică pentru oameni.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!