La zi

Cu parfumuri şi haine de vânzare la colţ de stradă şi în parc

Se afla în parcul Mihai Viteazul şi încerca să-şi convingă posibilii clienţi să cumpere parfumuri, pretinzând că ar fi originale. Un tânăr de 25 de ani din Ialomiţa făcea comerţ ilegal, pe raza municipiului Giurgiu, în timp ce a fost surprins de jandarmi pe data de 16 februarie. După verificarea bagajelor, jandarmii au găsit asupra tânărului 37 de flacoane de parfum şi apă de toaletă suspecte a fi contrafăcute, ce purtau mărci similare unor mărci înregistrate.

Produsele au fost confiscate de jandarmi şi introduse în camera de corpuri delicte a Jandarmeriei Giurgiu. Tânărul este cercetat pentru „punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază titularul mărcii înregistrat”.

A doua zi, joi, 17 februarie, jandarmii au depistat un tânăr care comercializa diverse articole vestimentare în apropierea Liceului “Tudor Vianu”. Oamenii legii au găsit asupra acestuia 51 de articole de îmbrăcăminte pentru care tânărul de 26 de ani, din municipiul Bucureşti, nu deţinea documente de provenienţă. Acesta a declarat că este administratorul unei societăţi comerciale din judeţul Teleorman şi intenţiona să comercializeze bunurile, fără ca acestea să fie însoţite de documentele legale. Produsele au fost confiscate de jandarmi, iar persoana în cauză, în calitate de administrator al societăţii comerciale, a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 6.000 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!