Actualitate Anunțuri

CUM PUTETI VIZITA APA SERVICE?

Până la acest moment, sute de copii din Giurgiu au ales să viziteze Apa Service, alte sute de elevi urmând să viziteze compania în cadrul programelor ”Școala Altfel” și ”Săptămâna Verde”.
Pentru cei interesați de experiențe noi în cadrul companiei noastre, este nevoie de parcurgerea unor pași, atât pentru o bună organizare, cât și pentru o programare exactă a orelor de vizită.
PASUL 1
• Accesarea paginii de internet www.apagiurgiu.ro secțiunea „Cum puteți vizita Apa Service”
https://apagiurgiu.ro/cum-puteti-vizita-apa-service/
PASUL 2
• Descărcarea celor trei documente (Adresă vizită, Declarație pe proprie răspundere, Regulament vizită) și completarea acestora cu informațiile necesare;
PASUL 3
• După completare, documentele scanate se vor trimite la adresa de e-mail: relatiipublice@apaservice.ro , cu cel puțin o săptămână înainte de efectuarea vizitei.
În același timp, pentru confirmarea detaliilor despre vizită, este neapărat necesar să contactați telefonic un reprezentant al APA SERVICE.
Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta și la nr. de tel. 0246 21 22 27 INT. 114 – persoane de contact Gelu Brebenel – șef Comp. Relații Publice și Nicoleta Pană – funcționar relații publice.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!