Actualitate

Cum stau lucrurile la stadion?

semnul-intrebarii„Vă scriu în calitate de concetăţean al oraşului Giurgiu îngrijorat fiind de atitudinea dezinteresată a autorităţilor locale, care  nu par să facă  niciun  demers în scopul întăririi siguranţei populaţiei giugiuvene  în locurile publice,  dat fiind faptul că se fac acţiuni la nivel naţional în acest sens. Oare, noi, giurgiuvenii chiar nu avem  de ce să ne facem probleme? Eu, personal, consider  că avem şi vă pot oferi un exemplu concret. Încep prin a vă adresa o simplă întrebare: de câte ori aţi mers  pe stadion? Nu, nu orice stadion! Aici vorbim de stadionul Marin Anastasovici din oraşul nostru. V-aţi gândit vreodată că făcând asta  inconştient vă puneţi viaţa în pericol? Probabil că nu, şi asemenea Dumneavoastră şi restul  giugiuvenilor, cei care nu au habar că pentru construcţia peluzei şi a birourilor  din cadrul Stadionului Marin Anastasovici nu s-au eliberat autorizaţii de construcţie. Cine se face responsabil  de faptul că, în lipsa acestor autorizaţii strict necesare, s-a eliberat o alta  care permnite funcţionarea stadionului şi ale cui semnături au fost necesare? Poate, domnul  Barbu, în calitate de primar, și toți cei ce se fac  responsabili, să ofere niște explicații în această privință? Poate Dumneavoastră puteți obține niște răspunsuri la aceste întrebări , pe care cu siguranță toţi giurgiuvenii și le-ar dori. Consider aceste informaţii ca fiind unele de interes public, de aceea vă rog să le faceţi publice. Cu respect, T.A.”, este mesajul primit de la un giurgiuvean îngrijorat.

Sunt informaţii de interes public, într-adevăr,  şi să înelegem îngrijorarea.  Vom încerca să aflăm un răspuns la frământările Dvs., care sunt justificate.

Se pare că acest subiect, stadionul, a mai fost abordat şi de colegii de la alte publicaţii (ştiri pe surse şi cronica giurgiuveană), care şi ei vor să afle răspunsul cu privire la modul în care au fost construite cele două corpuri de la stadionul Marin Anastasovici: zona de vestiare, birouri şi tribuna a doua. Există  autorizaţii de construcţie?  Fără autorizaţia de construcţie, nu poate fi emis avizul PSI! Se aşteaptă clarificări. Iar răspunsul oferit până acum nu lămureşte situaţia, dimpotrivă!  ”În urmă cu câteva luni s-a emis o hotărâre de consiliu prin care s-a transferat obligativitatea obținerii tuturor avizelor, autorizațiilor și certificărilor pentru construcțiile nou executate în incinta stadionului „Marin Anastasovici” clubului de fotbal Astra Giurgiu”, este una dintre explicaţiile autorităţilor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!