Actualitate

Sesiunea a II-a de BAC, rezultate dezastruoase la Giurgiu

BACALAUREAT - REZULTATE - BACAU

Dezastru la BAC în cea de-a doua sesiune la Giurgiu! Dacă, la nivel naţional procentul de promovabilitate a fost în jur de 20%, elevii giurgiuveni au reuşit „performanţa” unui procent de doar 6,47%!

Din rău în mai rău. Aşa s-ar putea caracteriza rezultatele obţinute de elevii giurgiuveni la examenele naţionale, iar cel mai recent exemplu este sesiunea a doua a Bacalaureatului, unde doar 6,47% din numărul total al elevilor care s-au prezentat la examen (adică 58 din 896) au reuşit să promoveze examenele.

Cele mai bune rezultate au fost obţinute, şi de această dată, de elevii Colegiului Maiorescu, unde însă doar jumătate din cei 12 elevi înscrişi în sesiunea a doua au promovat examenele. Liceul Tudor Vianu a înregistrat un procent de promovabilitate de 18,6%, rezultate relativ bune (raportat la media pe judeţ) obţinând şi elevii de la Liceul Tehnologic Prundu – 12,5%.

Liceul Tehnologic Giurgiu a reuşit nedorita „performanţă” ca niciunul din elevii înscrişi la Bac să nu promoveze examenul. Cu procente foarte mici se pot „lăuda” şi Liceul Tehnologic Udrişte Năsturel, din Hotarele – 1,39%, liceul Miron Nicolescu – 1,54%, Liceul Ion Barbu – 2,56% sau Liceul Viceamiral Ioan Bălănescu, cu 2,7%.

Per total, datele centralizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean arată adevăratul dezastru de la această nouă sesiune de examen, 833 din cei 896 de elevi înscrişi fiind respinşi la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului 2014.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!