Actualitate

Avem parlamentari „cu acte-n regulă”

La o zi după ce Biroul Electoral Central a anunţat rezultatele definitive ale alegerilor din 9 decembrie, noii aleşi şi-au primit certificatele de parlamentar. La Giurgiu, doar patru din cei şapte parlamentari aleşi au articipat la ceremonia organizată la sediul Tribunalului.

Liliana Ciobanu, Nicolae Bădălău, Florian Nicolae şi Viorel Teodorescu sunt cei patru parlamentari de Giurgiu care şi-au primit certificatele în cadrul ceremoniei de la Tribunal. Senatorul Lucian Iliescu şi deputatul Marin Anton au lipsit nemotivat, iar Daniel Chiţoiu şi-a trimis un împuternicit legal pentru a ridica certificatul de parlamentar.

De remarcat că trei din cei 7 parlamentari aleşi în judeţul Giurgiu se numără printre primii 20 în ţară în ceeea ce priveşte numărul de voturi obţinute. Astfel, deputatul din Colegiul 2, Marin Anton, se situează pe locul al doilea la nivel naţional, ca voturi obţinute la Camera Deputaţilor, cu un procent de 80,65%, în timp ce colegul său din Colegiul 4, Daniel Chiţoiu, ocupă locul al şaptelea, cu 78,13% din totalul voturilor exprimate. Şi la Senat ne situăm pe un loc fruntaş din acest punct de vedere, senatorul Nicolae Bădălău ocupând locul al 15-lea din ţară, cu 71,27% din voturi. Prezentă la ceremonia de joi, prefectul Lavinia Crişu a ţinut să felicite noul grup parlamentar de Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!