Actualitate La zi Social

O femeie din Vărăşti ar fi încercat să se sinucidă, aruncându-se dezbrăcată într-o fântână

fantanaPotrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, comisar Cristian Şuţă, femeia s-a dezbrăcat şi s-a aruncat în fântână, nu înainte, însă, de a lăsa un bilet de adio în care le-a cerut iertare rudelor pentru gestul său.
Cristian Şuţă ne-a mai spus că femeia a fost salvată de pompieri şi a fost transportată la spital. Femeia, spun martorii, ar mai fi încercat să se sinucidă în acest mod, dar şi-a ales atunci alt puţ din localitate. Prima dată, însă, ar fi intervenit localnicii care au oprit-o de la acest gest necugetat.
Norocul său, a doua oară, a fost şi că apa din fântână era scăzută.
La momentul în care misiunea de salvare era în plină desfăşurare, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, locotenent Gabriela Olexiuc, ne declara: „”Femeia este conştientă, dar refuză cooperarea cu colegii noştri. Un pompier se pregăteşte să intre în fântână pentru a o scoate de acolo”.
Vă reamintim că luni, 13 ianuarie, în jurul orei 17.00, pompierii giurgiuveni au intervenit la Vărăşti pentru a salva o femeie, în vârstă de 64 de ani, dintr-o fântână cu o adâncime de circa 15 metri.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!