La zi

Protest spontan împotriva superimunităţilor parlamentare

image-2013-12-15-16214408-70-protest-guvern-15-decembrie-12Miercuri, 25 martie, în jurul orelor 17.30, fuseseră confirmate deja mai multe proteste spontane în Bucureşti, Cluj, Sibiu şi Constanţa. ”Împotriva imunităţii parlamentare” s-a autointitulat demersul protestatar al miilor de oameni care au decis să se întâlnească în aceeaşi seară în Piaţa Universităţii din Capitală.
În cazurile Cluj, Constanţa şi Sibiu, protestatarii au hotărât să se manifeste vineri după amiaza.
Toate acestea s-au născut după ce senatorii PSD au apelat la un tertip meschin pentru ca lui Dan Şova să i se menţină imunitatea parlamentară şi să nu intre pe mâna procurorilor DNA.
Spiritele s-au aprins pe reţelele de socializare, după care s-au făcut anunţuri pe Facebook că oamenii se vor aduna pentru protest în simbolul Bucureştiului revoluţionar, respectiv Piaţa Universităţii.
Participanţii la protestul împotriva imunităţii parlamentare au anunţat deja că cer alegeri anticipate şi reducerea numărului de parlamentari.
Parlamentarii continuă să îşi bată joc de popor şi de justiţie, ignorând mesajul transmis în noiembrie de stradă. Este timpul să le reamintim de ce am venit în număr atât de mare în turul doi la prezidenţiale”, au ameninţat românii revoltaţi de decizia majorităţii PSD din Senat. 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!