Actualitate La zi Politic

Dan Motreanu, președinte PNL Giurgiu: „Sunt convins că în 6 decembrie, giurgiuvenii vor alege, din nou, cu înțelepciune și vor da județului șansa să fie reprezentat în Parlament de către cei mai profesioniști , activi , implicati”

Presedintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu a prezentat lista candidatilor propusi de organizatia judeteana pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Astăzi, conducerea organizației #PNL Giurgiu a votat lista candidaților pentru Parlamentul României. Experiență și tinerețe, acestea sunt două atuuri ale celor care vor merge pe lista pentru Camera Deputaților și este, cel mai probabil, cea mai tânără din România, toți având sub 40 de ani, dar, absolut toți, cu experiență în domeniul lor de activitate. De asemenea, experiența, dar și tinerețea sunt și atributele candidaților care vor reprezenta Giurgiu în Senat.#PNL propune giurgiuvenilor candidați care pot să îndeplinească obiectivul principal al județului – dezvoltarea economică prin investiții si crearea de locuri de muncă.

Totodată, am speranța că, prin expertiza personală, parlamentarii #PNL Giurgiu vor ocupa funcții importante în comisii cheie din Parlamentul României: Comisia de Buget Finanțe, Comisia Economică, Comisia de Apărare si Ordine Publică, Comisa de Educație sau de Cultură.

Sunt convins că în 6 decembrie, giurgiuvenii vor alege, din nou, cu înțelepciune și vor da județului șansa să fie reprezentat în Parlament de către cei mai profesioniști , activi , implicati și mai interesați să facă echipă și să dea o mână de ajutor acestui județ sărăcit de administrațiile și guvernările anterioare. Sunt convins că vor alege patru ani de DEZVOLTARE. Patru ani de construcție și investiții. Patru ani cu modelul liberal de dezvoltare, cu #PNL la guvernare, în care să ne concentrăm pe infrastructura acestei țări, pe reformarea acelor instituții care nu au performat, pe legile și instituțiile care duc la dezvoltare și întăresc statul de drept. Patru ani de mari proiecte pentru folosirea eficientă a celor 80 miliarde euro negociate la Bruxelles de Președintele Iohannis. România nu trebuie să rateze trenul european al dezvoltării, iar eu voi sprijini, voi fi alaturi în continuare, prin muncă și expertiză, din calitatea mea de europarlamentar. Mâine, lista candidaților ce vor reprezenta județul Giurgiu la alegerile pentru Parlamentul României, va fi validată de conducerea centrală a Partidului Național Liberal.

Lista candidaților din partea #PNL Giurgiu :

SENAT

1. TOMA FLORIN PETCU- Deputat și Prim- vicepreședinte PNL Giurgiu

2. IONEL MUSCALU- Vicepreședinte PNL Giurgiu

3. NICOLETA TURCU- Vicepreședinte PNL Giurgiu

CAMERA DEPUTAȚILOR

1. IOAN ALEXANDRU ANDREI – Deputat și Prim-vicepreședinte PNL Giurgiu

2. MARIA GABRIELA HORGA- Secretar de stat în cadrul Cancelariei Primului ministru

3. ALINA MECLEA – Președinte interimar Organizația Municipală a PNL Giurgiu

4. ALEXANDRU GEORGE- POPESCU- economist – Director Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Giurgiu

5. ROBERT ANDREI COSTACHE- economist- Vicepreședinte Organizația de Tineret a PNL Giurgiu”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!