Actualitate

DARURI PENTRU COPIII DIN TREI CASE DE TIP FAMILIAL

 Un grup de oameni cu suflet mare din București au adus daruri pentru 32 de copii aflați în plasament în  trei case de tip familial din Giurgiu.

Astfel, în data de 29 noiembrie 2018, fără o ocazie specială, Alina și Paolo Tocco, Georgiana, Denisa și Viorel Bontaș i-au vizitat pe copiii din casele de tip familial „Daniela” “Teodora” și “Constantin”, case aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu. Au fost foarte generoși cu copiii și le-au adus în dar multe  produse alimentare, dulciuri, fructe, băuturi răcoritoare, rechizite și jocuri interactive.
Bucuroși de oaspeți, copiii au spus poezii, le-au spus cum își petrec timpul, ce își doresc și ce visează să devină când vor fi mari. Au răsplătit generozitatea  oaspeților cu desene și felicitări realizate de ei. „Întotdeauna când dăruim, suntem răsplătiți…Cum ne comportăm cu ceilalți, așa vom fi și răsplătiți. Mi-a plăcut creativitatea copiilor, am văzut aceasta în desenele pe care ni le-au dăruit. Mi-a plăcut modul în care copiii relaționează cu personalul din aceste case de tip familial, se simte căldura de familie. Este un dar de la Dumnezeu să poți să dăruiești și să te bucuri de bucuria celor care primesc”, a declarat Paolo Tocco.
Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului adresează  sincere mulțumiri oamenilor inimoși care au adus bucurii copiilor din cele trei case de tip familial.
Denisa Cristescu
consilier Compartimentul Relaţii cu Mass-media D.G.A.S.P.C. Giurgiu
 
 
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!