Actualitate

La mulţi ani România! La mulţi ani tuturor românilor, indiferent unde vă aflaţi! 

Romania sarbatoreste astazi 100 de ani de la Marea Unire.  Se împlinesc 100 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu România. România întregită s-a realizat într-un context istoric deosebit, prin trei momente succesive, pe cale democratică, prin adunări cu caracter reprezentativ: unirea Basarabiei, a Bucovinei, a Transilvaniei cu țara-mamă.
De Centenar, a sosit momentul să tragem linie, să aruncăm o privire spre trecut și să începem a pune bazele unui viitor împreună. 1 Decembrie este ziua noastra, a tuturor celor care gandim si simtim romaneste. In aceasta zi speciala, sa celebram trecutul si sa privim cu optimism spre viitor. Aniversarea Marii Unirii este despre libertate, despre cum se poate indeplini un ideal, daca toate energiile unei natiuni sunt puse in slujba unui tel comun. Semnificatia acestei zile sa ne fie permanent o sursa de inspiratie pentru a construi o tara, demna si unita in jurul unor proiecte majore.
La ceas de sarbatoare,Ziarul Informatia de Giurgiu ureaza tuturor romanilor „La multi ani!” de Ziua Nationala a Romaniei, indiferent unde sunt ei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!