Actualitate

D'ale politicii giurgiuvene: Avem şi noi… doctori în ştiinţe! (II)

doctoratSpuneam că avem şi noi, la Giurgiu, doctori în ştiinţe. V-am prezentat pe unul dintre politicienii cu titlul de doctor, senatorul Niculae Bădălău, social-democratul care vorbeşte prea rar despre acest titlu; titlu pe care îl regăsim însă în CV-ul domniei sale.

Şi preşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan a obţinut titlul de doctor, însă, înainte de a intra în politică, cu teza „Creşterea crapului în sisteme superintensive!” Acesta, însă, vorbeşte ori de câte ori are ocazia despre teza sa de doctorat şi nu se sfieşte să dea sfaturi într-un domeniu pe care îl cunoaşte bine. A fost unul dintre cei mai aprigi critici ai unei investiţii realizate de municipalitate, investiţie inaugurată în urmă cu un an: Piaţa de gros de peşte!

Revenind la titlu de doctor, Gheorghe Ştefan a fost admis la doctorat în 2005, din acel an şi  până în 2008 a avut stagiul de doctorand cu partea practica, dar şi de cercetare în laboratorul facultăţii de piscicultură din Galaţi. Adică, în aceaşi facultate pe care o absolvise în urmă cu 20 de ani, şi în acelaşi domeniu. Titlul de doctor l-a obţinut în 2008. Şi din 2010, acesta a  implementat lucrarea de doctorat pe lacul Mihăileşti. Este unul dintre puţinii doctori care si-a valorificat teza, pe proprii bani, în producţie.

Prin urmare, la Gheorghe Ştefan (PNL Giurgiu) lucrurile sunt lineare: liceul de piscicultură, facultatea de piscicultură ( pe bune, în perioada 1980-1985), doctorat în acelaşi domeniu şi o activitate de 31 de ani în piscicultură.

InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!