Actualitate

De două zile, se lucrează intens pe Podul Prieteniei. CNADNR promite că vom avea un carosabil ca la carte

Gata cu gropile din asfaltul de pe Podul Prieteniei! Nu este o glumă, pentru că, de două zile, pe pod se lucrează intens. Şi de data aceasta, nu mai este vorba doar de nişte plombări, care să mai repare, pe ici, pe colo, numeroasele gropi din asfalt, ci de lucrări serioase, inclusiv de turnarea unui nou covor asfaltic.

Coşmarul şoferilor ce tranzitează Podul Prieteniei se apropie de sfârşit. După o lungă perioadă în care toată lumea se plângea de gropile apărute ca ciupercile după ploaie, în sfârşit, acum pe pod se lucrează. Şi nu este vorba doar despre plombări, ci despre lucrări de reabilitare. De luni, pe Podul Prieteniei este un adevărat furnicar de oameni şi utilaje. Se frezează asfaltul şi încep reparaţiile, care se vor finaliza cu turnarea unui nou covor asfaltic. Lucrările sunt coordonate de directorul adjunct al Regionalei CNADNR Bucureşti, Vasile Chiuaru.

Până la finalizarea acestor lucrări, circulaţia pe Pod se desfăşoară mai greu, pentru că este dirijată pe un singur sens, alternativ. Atunci când reparaţiile vor fi gata, pe Podul Prieteniei vom avea, în sfârşit, un carosabil „ca la carte”, chiar mai bun decât cel al vecinilor bulgari.

Deşi sunt nevoiţi să aştepte la trecerea pe pod, şoferii sunt mulţumiţi că, în sfârşit, scapă de gropile din asfalt. Cât de repede,  depinde acum numai de condiţiile meteo.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!