Actualitate

De vorbă cu giurgiuvenii! Adrian Anghelescu e decis să fie în mijlocul oamenilor până în ultima zi a campaniei electorale

Candidatul PNL la functia de primar al municipiului Giurgiu este decis ca până în ultimul moment al campaniei electorale să se afle în mijlocul giurgiuvenilor, cu care să comunice direct, ascultându-le păsurile, nevoile, şi, la rândul său, explicându-le cât de important este votul lor, atât pentru alegerea primarului, cât şi pentru Consiliul Local, unde are nevoie de echipa sa,  pentru a putea pune in practica proiectele de modernizare a municipiului.

Însoţit de echipa sa, Adrian Anghelescu merge zi de zi pe fiecare stradă, fiind întâmpinat cu bucurie, felicitat şi asigurat de majoritatea celor întâlniţi că poate conta pe voturile lor.
“Vreau să le multtumesc giurgiuvenilor pentru modul în care ne primesc, cu căldură, cu simpatie, iar asta este un lucru bun, ne dă încredere şi ne încarcă cu energie pozitivă. Când în fiecare zi te afli printre cetățeni, discuți cu ei, le asculți păsurile, problemele, propunerile și le oferi soluțiile aferente, succesul electoral nu se va lăsa așteptat. Dialogul cu cetățenii reprezintă partea cea mai frumoasă. Acolo ne place să fim: alături de oamenii pe care îi reprezentăm.

Reclădim impreună Giurgiu printr-o administrație locală profesionistă, competentă, transparentă, în care cetățeanul este cel mai important. Pe 27 septembrie, echipa liberală este soluția  pentru Giurgiu.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!