Politic

Declaraţii contradictorii ale senatorului PSD Niculae Bădălău în cazul celor 8 directori de şcoli, care ar putea fi schimbaţi din funcţie

nbÎn timp ce liberalii giurgiuveni fac apel la social democraţi să meargă pe calea dialogului şi a consultării reciproce, în domenii de interes local şi naţional, inclusiv în cazul directorilor de şcoli ce ar putea fi schimbaţi din funcţie, liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, tocmai a fost tranşant. Învăţământul giurgiuvean a fost asumat de PSD, nu avem ce să discutăm cu ei, a spus el la cea mai recentă întâlnire cu presa locală.

 

În conferinţa de presă de joi, 19 septembrie, şeful social-democraţilor giurgiuveni, senatorul Niculae Bădălău, a făcut o serie de afirmaţii contradictorii. În primul rând, a acuzat-o pe Adelina Sîrbu, inspector şcolar general-adjunct, de faptul că a ieşit cu declaraţii în conferinţa de presă a PNL, deci a spus că în loc să se ocupe de învăţământ, ea face politică. În acest context, Bădălău a spus că îi cere demisia sau că va cere schimbarea ei. Pe de altă parte, însă, în acelaşi caz al celor 8 directori de şcoli care ar putea fi schimbaţi, după ce PSD Giurgiu a venit cu propuneri de înlocuitori, Niculae Bădălău a făcut o declaraţie ce contravine afirmaţiilor anterioare.

Aşadar, nu vrea politizarea învăţământului, dar PSD se ocupă de el. La fel de tranşant a fost şi legat de reacţia liberalilor în acest caz:

Vă reamintim că miercuri, în conferinţă de presă, liberalii giurgiuveni prin vocea liderilor lor şi-au exprimat speranţa că atât această situaţie a directorilor de şcoli, cât şi alte probleme ce ţin de USL vor fi soluţionate prin dialog şi cooperare între PNL şi PSD. Se pare însă că social-democraţii, deşi susţin că iniţiativa unor întâlniri comune le-a aparţinut, prin declaraţiile făcute public, demonstrează că nu sunt la fel de deschişi.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!