Actualitate

Deputatul Liliana Ciobanu, candidat la Primăria Giurgiu

liliana ciobanu„Da! Voi  candida la Primăria Giurgiu pentru că îmi doresc foarte tare să se schimbe ceva şi în comunitatea noastră…Sunt conştientă că este un lucru foarte greu, dar nu imposibil. Tocmai de aceea caut să am lângă mine oameni care au calităţi, care au experienţă şi, de ce nu, care au făcut performanţă”, a declarat, în conferinţa de presă a PSRo Giurgiu,de vineri, 18 martie, Liliana Ciobanu, preşedinte al Organizaţiei judeţene.

Liliana Ciobanu este însă primul candidat femeie, care şi-a anunţat hotărârea de a candida pentru funcţia de primar al municipiului, la  alegerile din vară. A fost pe rând consilier judeţean, consilier municipal şi din 2012 a devenit deputat în Parlamentul României, fiind unul dintre cei mai activi parlamentari.

Ca preşedinte de partid, Liliana Ciobanu a informat că Partidul Socialist Român Giurgiu are înfiinţate 40 de structuri locale. Există în judeţ localităţi unde PSRo are candidaţi proprii. Însă, potrivit doamnei Ciobanu, vor exista şi localităţi unde partidul va veni doar cu liste de consilieri şi va susţine candidatul cu cele mai mari şanse. Însă, la nivelul municipiului, Liliana Ciobanu este hotărâtă să meargă până la capăt, indiferent de rezultat.

Info Press

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!