Actualitate Economic Eveniment Important La zi Social

Discuții interesante la întâlnirea de lucru dintre autoritățile din Giurgiu și din Ruse

La Giurgiu a avut loc o întâlnire de lucru între autoritățile române și bulgare, unde tema abordată a vizat buna funcționare a podului de peste Dunăre, pe perioada sezonului rece. Întâlnirea s-a desfășurat în sala de ședinte a Instituției Prefectului județului Giurgiu, gazdă fiind prefectul Adriana Puțaru. Oficialul român a avut alături reprezentanți ai instituțiilor județene cu atribuțiuni în ce privește intervenția pe perioada iernii, nu doar pe Podul Prieteniei ci în întreg județul.
Delegația bulgară a fost condusă de prefectul Regiunii Ruse, Galin Grigorov, alături de care s-a aflat Lili Ganceva, directorul Asociației Euroregiunea Danubius, precum și reprezentanți al Direcției Regionale „Poliția de Frontieră“,  Direcției Regionale a Vămilor Ruse, Direcției Regionale „Siguranța împotriva incendiilor și protecției populației“ și Direcției Regionale MAI.
La ședință s-a stabilit un plan comun de intervenție pe perioada iernii, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță si fără probleme, a declarat după ședință Adriana Puțaru.
Cu acest prilej, prefectul Galin Grigorov i-a dăruit omologului său, Adriana Puțaru,  icoana Sf. Gheorghe, protectorul giurgiuvenilor.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!