Actualitate Anunțuri

DITL GIURGIU: CREȘTE INCIDENȚA, REVIN RESTRICȚIILE!

Creșterea alarmantă a numărului de cazuri cu Covid-19 în ultimele 14 zile, determină conducerile instituțiilor publice să revină la restricțiile de acces, pentru protejarea atât a cetățenilor cât și a angajaților. Este și cazul Direcției de Impozite și Taxe Locale din Giurgiu unde recent au fost re-luate măsurile de restricție din perioada de vârf a ”valurilor” anterioare ale pandemiei.
Nu sunt restricții deosebite față de ce s-a stabilit în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, însă am preferat să limităm accesul din exterior astfel încât să nu mai existe momente de așteptare pe holurile instituției și bineînțeles să putem respecta cu toții măsurile de distanțare. Le reamintim însă oamenilor că toate serviciile oferite la ghișee sau casierii de către instituția noastră, pot fi oferite și on-line, accesând site-ul www.ditlgiurgiu.ro. Este o cale mult mai sigură prin care fiecare își poate rezolva problemele, acum când numărul de cazuri pozitive de Covid-19 în municipiu, este la un nivel crescut”, a precizat directorul DITL, Laurențiu Țintea.
Serviciile disponibile ON-LINE pentru persoane fizice:– Obținerea Certificatelor de Atestare Fiscală;– Declararea numărului de persoane pentru Taxa de Habitat– Declararea clădirilor nou construite;– Declararea clădirilor rezidențiale/nerezidențiale;– Declararea terenurilor;– Declararea autovehiculelor;– Restituiri amenzi, impozite, taxe judiciare de timbre;– Compensare obligații de plată între contribuabili diferiți.
Servicii disponibile ON-LINE pentru contribuabilii persoane juridice:– Declararea clădirilor nou construite;– Declararea clădirilor rezidențiale/nerezidențiale;– Declararea terenurilor;– Declararea autovehiculelor;– Restituiri amenzi, impozite, taxe judiciare de timbre;– Compensare obligații de plată între contribuabili diferiți.
ditlgiurgiu.ro

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!