Actualitate

Dragoș UJENIUC: Opoziția are sarcina de a scăpa România de un premier penal

DSC_0001-REDIMPrim–vicepreședintele organizației municipale a PNL Giurgiu, Dragoș Ujeniuc a făcut vineri, 2 octombrie, într-o conferință de presă, mai multe declarații șocante vis – a – vis de premierul Victor Ponta și PSD.

”După cum știe toată lumea, între 2004 și 2008, am fost coleg cu Victor Ponta în Parlamentul României și pot să vă spun că și atunci a făcut numai golănii și obrăznicii, așa cum de altfel face și acum. Moțiunea de cenzură introdusă de PNL împotriva lui Ponta, a declarat avocatul Dragoș Ujeniuc, a fost una atipică deoarece noi am urmărit să scăpăm România de un premier penal. Suntem de râsul lumii din cauza lui Ponta și a PSD-ului, chiar dacă faptele premierului sunt făcute înainte de a fi numit în această funcție.  Opoziția, reprezentată de PNL, are sarcina de a scăpa România de un premier penal, iar moțiunea de cenzură era singura formă legală de a obține acest lucru. Era chiar moțiunea poporului român, pentru că și poporului PSD îi este rușine cu Victor Ponta! După părerea mea, PSD este urmărit de un mare blestem: un fost președinte se ține scai de funcția de premier, deși este urmărit penal iar altul, Liviu Dragnea, se cațără cu forța spre funcția de președinte, deși este condamnat în prima instanță de judecată. Nu înțeleg cum poate avea un asemenea tupeu un om să admită situația că este și condamnat penal și unic candidat la funcția de președinte! Mă aștept ca organele statului român să se miște rapid și de rușinea Europei să pună capăt cât mai urgent haiducismului lui Liviu Dragnea”.

Prim-vicepreședintele Dragoș Ujeniuc a mai menționat și faptul că, România are azi la guvernare cel mai corupt partid de la revoluție și până acum, motiv pentru care am ajuns rușinea Europei. Faptul că PSD este partidul corupților este dat și de un alt recent eveniment, respectiv acela în care Șerban și Savu s-au înscris pentru președinția partidului. Nici nu s-au înscris bine că imediat baronii din PSD au sărit în apărarea lui Liviu Dragnea, motiv pentru care partidul a ajuns campion la corupție. PSD a introdus pentru prima dată mita electorală în România, cu miei și pachete alimentare distribuite în Bacău pe vremea răposatului Dumitru Sechelariu. Tocmai pentru a înlătura toate aceste lucruri urâte nu trebuie să tratăm moțiunea de cenzură introdusă de PNL cu rea voință, ci ca pe un exercițiu democratic. Noi, opoziția, nu putem sta cu mâinile în sân, mai ales atunci când toată lumea îi spune lui Victor Ponta că trebuie să plece din fruntea guvernului. Toată lumea înțelege această necesitate numai Ponta se face că nu pricepe! Ponta trebuie să lase România în pace cât mai repede, întrucât nu mai putem fi rușinea Europei doar pentru că așa dorește el și PSD!, a încheiat prim vicepreședintele organizației municipale a PNL Giurgiu.

Info. Press

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Mariana 4 octombrie 2015 at 14:49

Iar datoria noastra a cetatenilor din Giurgiu este sa scapam orasul de o fatuca proasta cu bani de la taticu care intretine barbati, ca altfel nu se uita nimeni la ea.

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!